Notícies

Trobada de Pessebristes a Mollina, al “Museo de Belenes de la Fundación Díaz Caballero”

El passat cap de setmana la població malaguenya de Mollina va acollir el “1er Encuentro Internacional Amigos y Colaboradores del Museo de Belenes”. La trobada es va celebrar a les mateixes dependències del museu que es va inaugurar el passat mes de novembre. Durant l’acte central, que va reunir més de dues-centes persones, es va agrair la col·laboració i la bona acollida que ha tingut la iniciativa entre el món del pessebrisme. La representació catalana va ser força nombrosa, igual com els treballs procedents de les nostres comarques que s’hi exposen. El nostre soci Carles Tarragó va rebre la insígnia de plata de la Fundación Diaz-Caballero com a reconeixement a la seva dedicació durant la posada en marxa del museu.