Notícies

Maria Antonia Martorell presideix l’assemblea de la FEB

Avui, 14 de març, ha tingut lloc, via telemàtica, la primera Asamblea de la Federación Española de Belenistas (FEB) presidida per Maria Antonia Martorell, com a representat oficial de l’Associació Pessebrista de Tarragona.

L’assemblea ha transcorregut al llarg de gairebé quatre hores. En aquestes, la presidenta ha tingut un record pel nostre estimat Carles Tarragó, al qual, per unanimitat, li ha estat concedida la Insígnia d’Or de la FEB a títol pòstum. S’espera realitzar un acte en el qual es faci lliurament de la insígnia a la seva família.

En el transcurs de l’Assemblea, s’ha informat de l’estat dels tràmits a nivell estatal per tal d’assolir la fita de declarar el “Belenismo” com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat. També s’ha aprovat la constitució de la Vocalia extraordinària per al Congreso Internacional Franciscus 2023.

Altres temes han estat tractats i s’han exposat per seguir treballant.

Text íntegre del “saluda” de la presidenta