Autor: Lluís Villarroya
Activitats

Comparteix el teu pessebre!

L’any 2020, davant la impossibilitat, a causa de la pandèmia, de dur a terme la 92a edició del Concurs de Pessebres que organitza l’Associació Pessebrista de Tarragona (APT), vam idear una nova activitat que ens fes mantenir el contacte amb el màxim nombre de pessebristes de la ciutat: Comparteix el teu pessebre!

El 2021 vam decidir donar continuïtat a l’activitat, que havia obtingut una bona resposta. Aquest és el tercer any consecutiu que la convoquem. El que et proposem no té res a veure amb el concurs que també convoca l’associació, sinó que es tracta de què, de forma totalment voluntària i generosa ens “obris” les portes de casa teva per contemplar el teu pessebre. Per això et proposem que comparteixis el teu pessebre, el de la teva família, el de la teva escola o el de la teva associació.
Per fer-ho possible, envia’ns una fotografia total o parcial del pessebre, i en farem difusió a través dels nostres canals: web, Facebook, YouTube…

Si hi vols participar, adreça’t a la convocatòria d’enguany fent clic en aquest enllaç, on trobaràs les condicions i procediment per accedir a la participació en l’activitat.

Fotos i vídeo 2022

Fotos i vídeo 2021

Fotos i vídeo 2020