Notícies

La FEB lliura la Insígnia d’Or a Carles Tarragó

El passat 12 de desembre es va celebrar a Tarragona l’acte d’homenatge a Carles Tarragó. La jornada va consistir en una missa, en memòria de tots els pessebristes difunts durant la pandèmia, celebrada a l’Església de Sant Antoni de Pàdua, i, posteriorment l’acte de record, durant el qual es va fer el lliurament, a títol pòstum, de la Insignia de Oro de la Federación Española de Belenistas (FEB). El guardó, que va ser lliurat per Maria Antonia Martorell, presidenta de la FEB, el recollí la seva germana Montse, amb la presència de familiars, amics i una representació de pessebristes de diferents punts de l’Estat.

Durant l’acte hi va haver intervencions de representants de l’Associació Pessebrista de Tarragona, així com del president de la Federació Catalana de Pessebristes, Ramon Albornà, i del president de la UN.FOE.PRAE , Albert Català.

L’acte acabà amb unes paraules d’agraïment per part de la família de Carles Tarragó, i amb un petit concert nadalenc a càrrec del Cor Mos Cantars, dirigit per Eduard Pàmies.