Notícies

Tarragona Ràdio fa d’altaveu de l’activitat de l’Associació Pessebrista de Tarragona

L’emissora pública de la nostra ciutat s’ha volgut fer ressò de tot el que envolta l’associació durant les properes festes nadalenques. A l’entrevista, dirigida per Jordi Suñé, hi han participat Maria Antonia Martorell, presidenta honorària de l’associació, i Dolors Plana, vocal de la Junta. S’hi ha tractat una mica de tot, però especialment de pessebrisme o de la declaració, per part del Consell de Ministres, del pessebrisme com a Manifestació Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial d’Espanya. També han estat objecte de comentari les activitats pròpies de l’entitat, com l’Exposició de Diorames i Pessebres, el Concurs de Pessebres, o la propera realització, l’any vinent, del Congrés Mundial a Sevilla.

Podeu escoltar l’entrevista aquí.