Notícies

L’APT lliura els premis del 93è Concurs de Pessebres

Aquest passat divendres, 3 de febrer, l’associació va celebrar el lliurament de premis del 93è Concurs de Pessebres. L’acte, que va tenir lloc a la Sala d’Actes de la Llotja de Pescadors, es va iniciar amb la benvinguda per part del president de l’entitat, Josep Maria Borrut. Tot seguit es va projectar el vídeo corresponent a l’activitat “Comparteix el teu pessebre!”, després del qual es passà a visualitzar un altre muntatge amb els pessebres presentats a concurs i els corresponents guardons concedits. En acabat, es va procedir al pronunciament i lliurament dels premis i diplomes en cada categoria.

L’acte prosseguí amb la projecció d’un vídeo dels diorames de l’exposició. A continuació es va concedir el Premi “Dídac Bertran Buhigues”, de la mà del seu fill, a favor de Joan Enric Bonastre, guanyador del primer premi en la Categoria Familiar Artístic; el premi, una figura de l’escultora Montserrat Ribes.

També es va lliurar un diploma a Magí Ferrer i Francesc Blasco com a autors del diorama de l’exposició ambientat en un indret tarragoní.

La jornada va acabar amb unes breus paraules del president fent esment de la celebració, aquest 2023, dels 800 anys del primer pessebre, i agraint l’assistència i els treballs presentats.