Notícies

La FEB celebra l’Assemblea General Ordinària a Madrid

La tarda del dissabte 3 de juny va tenir lloc a Madrid, de manera presencial, l’Assemblea General Ordinària de la Federación Española de Belenistas (FEB), sota la presidència de la nostra Associació. La reunió va tenir lloc a la sala de reunions de la Basílica de Jesús de Medinaceli.

La presència a Madrid per a l’Assemblea General Ordinària de la Federación també va fer possible una reunió presencial de la Junta Directiva després de moltes reunions telemàtiques, la qual va tenir lloc a la seu de la FEB, al carrer Gobernador, 11.

Durant l’assemblea, entre d’altres temes, es van aprovar els Trofeus FEB i la concessió de les insígnies d’or que es lliuraran al XXII Congreso Internacional Franciscus 1223-2023, que tindrà lloc, del 29 d’octubre al 5 de novembre, a Andalusia.