Exposicions, Notícies

Exposició “Flors i Pessebres”

Aquest any 2018, l’Associació Pessebrista de Tarragona farà el 90è aniversari i per celebrar-ho ha programat tot un seguit d’activitats. La primera serà l’exposició “Flors i pessebres ” al Pati de Jaume I de l’ajuntament tarragoní, que s’inaugurarà el divendres 18 de maig i estarà oberta al públic fins al diumenge 27.

Es tracta d’una mostra de fragments dels diorames i pessebres que l’associació exposava al carrer Girona i que durant els darrers Nadals es poden veure al soterrani de l’església de Sant Antoni de Pàdua de la nostra ciutat. Cadascun d’aquests fragments estarà ornamentat amb flors i detalls vegetals, que seran aportats per diferents floristeries tarragonines.

Una exposició com aquesta pot ser una bona ocasió per conjuntar dues activitats artístiques ben diferents: les flors pròpies de la primavera i el vessant artístic del pessebre.