Activitats

Comparteix el teu pessebre! 2023

L’any 2020, davant la impossibilitat, a causa de la pandèmia, de dur a terme la 92a edició del Concurs de Pessebres que organitza l’Associació Pessebrista de Tarragona (APT), vam idear una nova activitat que ens fes mantenir el contacte amb el màxim nombre de pessebristes de la ciutat: Comparteix el teu pessebre!

El 2021 vam decidir donar continuïtat a l’activitat, que havia obtingut una bona resposta. Aquest és el quart any consecutiu que la convoquem. El que et proposem no té res a veure amb el concurs que també convoca l’associació, sinó que es tracta de què, de forma totalment voluntària i generosa, ens “obris” les portes de casa teva per contemplar el teu pessebre. Per això et proposem que comparteixis el teu pessebre, el de la teva família, el de la teva escola o el de la teva associació.

Envia’ns una fotografia total o parcial del pessebre, i en farem difusió a través dels nostres canals: web, Facebook, YouTube… (trobaràs el formulari al final d’aquesta pàgina).

Fotos i vídeo 2023

Les fotografies:
– Hauran de tenir un mínim de qualitat per no desmerèixer la realització del pessebre.
– Tipus d’arxiu: JPG, JPEG, BMP, TIFF, PNG
– Hauran de ser en format horitzontal.
– L’arxiu no podrà superar els 5 Mb.
– Data límit d’enviament: 3 de gener de 2023.

Juntament amb la fotografia, caldrà adjuntar les següents dades:
– Nom i cognoms dels/de les autors/autores del pessebre.

Des del moment que ens fas arribar les fotografies i l’autoria del pessebre, autoritzes l’APT a utilitzar la fotografia i les dades per a les finalitats pròpies de l’associació, i per fer-ne difusió a través dels seus canals de comunicació.

 

Formulari d’inscripció 2023

    (obligatori)

    Accepto les normes de participació de l'activitat "Comparteix el teu pessebre!" (obligatori)